Οι γάμοι που έθεσαν τα trends του 2018

29 Νοεμβρίου, 2018 Posted by Blog Γάμου No Comment yet

Όπως και κάθε χρονιά, έτσι και το 2018 είχε πολλούς γάμους που έθεσαν τα wedding trends.

Σήμερα, θα αναφερθούμε σε δύο από αυτούς, προφανώς στον γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle και στον γάμο του ιταλού ράππερ Fedez με την πιο πετυχημένη fashion blogger, Chiara Ferragni.

Ο γάμος του Harry και της Meghan χαρακτηρίστηκε από κομψότητα και ρομαντισμό, όπως είναι φυσικό για έναν βασιλικό γάμο της Αγγλικής μοναρχίας. Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 19 Μαΐου. Παρόλες τις αναταραχές του συγκεκριμένου γάμου λόγω της οικογένειας της νύφης, τίποτα δεν κατάφερε να επισκιάσει τη χαρά του ζευγαριού αλλά και όσων είχαν μαζευτεί έξω από το αβαείο περιμένοντας την τελετή.

Δεν έχουμε οπτικό υλικό από τη δεξίωση, όμως εκεί οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Elton John καθώς και προς τη λήξη της δεξίωσης ένα φαντασμαγορικό show με πυροτεχνήματα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GETWEDED (@getweded) στις

Από την άλλη, ο γάμος των #TheFerragnez ήταν το άκρως αντίθετο. Με τους καλεσμένους να καταφθάνουν στο Noto της Νότιας Ιταλίας με αεροπλάνο που προσφέρθηκε από την Alitalia έως ένα custom made λούνα-παρκ, ήταν σίγουρα ο πιο ακριβός γάμος της χρονιάς εφόσον υπολογίζεται σε πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια.

Το σκηνικό που δημιούργησαν για το υπαίθριο δείπνο πλαισιώθηκε από πολλά fairy lights που έκαναν τον χώρο να θυμίζει νεραϊδότοπο. Τριαντάφυλλα κρεμόντουσαν από τα δέντρα ενώ χρωματιστοί καπνοί ζωγράφισαν τον ουρανό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Corriere del Ticino (@corrieredelticino) στις

 

Με τις υπηρεσίες μας, μπορούμε να σας εγγυηθούμε πως το δικό σας παραμύθι, θα γίνει πραγματικότητα. Αρκεί να μας εμπιστευθείτε! 

Tags: