Πώς θα είναι η μουσική στους γάμους το 2019;

Μάρτιος 14th, 2019 Posted by Χωρίς κατηγορία No Comment yet

Σύμφωνα με έρευνες, το 92% των ζευγαριών που παντρεύονται κάνουν και έναν “πρώτο χορό”. Συνήθως αναφέρονται σε αυτό ως το “τραγούδι του γάμου μας”. Έτσι, η μουσική επένδυση σε ένα γάμο είναι σημαντική και μπορείτε να διαβάσετε εδώ τα trends που θα δούμε στους γάμους αυτή τη σεζόν!

Συνήθως, η μουσική επένδυση σε ένα γάμο γινόταν από έναν dj μαζί με τον εξοπλισμό του και μια λίστα με τα αγαπημένα τραγούδια του ζευγαριού και των καλεσμένων. Τον τελευταίο καιρό όμως βλέπουμε πολλά ζευγάρια να ενσωματώνουν στη δεξίωσή τους και μουσικούς που δημιουργούν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα με ιδιαίτερους ήχους όπως αυτόν του σαξοφώνου ή του βιολιού. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι βέβαια επιλέγουν ακόμα και αρπίστες ή πιανίστες. Μπορείτε με τη βοήθειά τους να τραγουδήσετε και live μαζί με τους καλεσμένους σας!

Μη διστάσετε να δημιουργήσετε και εσείς ένα φαντασμαγωρικό υβρίδιο διασκέδασης για τους καλεσμένους σας. Η πιο μαγική όμως ατμόσφαιρα δημιουργείτε όταν αυτοί οι djs συνεργάζονται με τους μουσικούς!

Για το 2019 προβλέπονται αρκετές τέτοιες συνεργασίες γιατί όπως φαίνεται πολλά είναι αυτά που αλλάζουν στα wedding trends.

Ένα μεγάλο trend για το 2018 ήταν και οι “μπάντες με άποψη”. Πιστεύουμε πως θα συνεχίσει δυναμικά και φέτος. Ειδικά αν συνδυαστούν με μία πίστα χορού ακριβώς μπροστά από το stage.

live band

Σχεδιάζετε έναν vintage γάμο; Εστιάζοντας σε πολλά vintage τραγούδια από τη δεκαετία που αποτέλεσε την έμπνευσή σας θα λειτουργήσει πολύ καλά και θα συμβάλλει στο αποτέλεσμα που θέλετε! Το ίδιο θα συμβεί και με κάθε είδους θέμα που θα διαλέξετε. Προτιμήστε να ανακατέψετε τα είδη και τις δεκαετίες, αλλά συντονίστε μερικά τραγούδια με το θέμα σας και μπορέσετε να δημιουργήσετε μία μοναδική αίσθηση και συνοχή.

Για έναν πραγματικά φωτεινό γάμο δεν θα μπορούσε τίποτα άλλο να ταιριάζει περισσότερο από τις neon επιγραφές. Είναι ένα trend που είδαμε να συνοδεύει αρκετούς γάμους τελευταία. Πέρα από τη χρησιμότητα των επιγραφών μπορούν να κάνουν το γάμο σας διασκεδαστικό και μοντέρνο συμβάλλοντας στο γενικότερο θέμα που έχετε επιλέξει. Η επιγραφή μπορεί να είναι τα αρχικά σας, καρδιές ακόμα και το hashtag του γάμου σας

neon lights

Ένα άλλο trend που αναμένεται να δούμε είναι και τα soundtrack από ταινίες. Είτε αυτές ήταν σημαντικές για το ζευγάρι και τους έφεραν πιο κοντά είτε επειδή απλά είναι στη μόδα, περιμένουμε να ακούσουμε αρκετά τα τραγούδια του “A Star is Born” φέτος.  

Η ποιότητα της μουσικής βέβαια θα πρέπει να πληροί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να υποστηρίξει όλα τα παραπάνω, οποιοδήποτε κι αν είναι αυτό που θέλετε τελικά να κάνετε στον γάμο σας. Τα κατάλληλα ηχοσυστήματα, στον κατάλληλο χώρο, στην κατάλληλη ένταση. #Dream