οργάνωση γάμου

Βροχερός γάμος στη Λίμνη Βουλιαγμένης

9 Μαΐου, 2018 Posted by Blog Γάμου No Comment yet

Δεν είναι νέο, ο καιρός στην Ελλάδα έχει αλλάξει. Στο δικό μας κομμάτι, αυτό του γάμου, ο Μάιος κι ο Ιούνιος, πέρα από την απαραίτητη οργάνωση, συνοδεύονται και με τις απαραίτητες επικλήσεις στα θεία. Τι αλλάζει όμως όταν η πρόγνωση ανατρέπεται τελευταία στιγμή, στην εξίσωση προστίθενται τέντες και το setup έρχεται πάνω-κάτω εν μία νυκτί; Η απάντηση είναι «απολύτως τίποτα»!

Ο Αλί και η Ντίνα από την Ιορδανία διάλεξαν την Αθήνα και την πανέμορφη λίμνη της Βουλιαγμένης ως προορισμό για το γάμο τους και σημείο στο οποίο θα έφταναν οι, ερχόμενοι κυριολεκτικά από πέντε ηπείρους, καλεσμένοι τους. Για μας ήταν βέβαιο ότι θα δίναμε το 110% των δυνάμεών μας, προκειμένου ο γάμος τους να είναι αυτό που είχαν ονειρευτεί κι ακόμα παραπάνω.

Το αποτέλεσμα δικαίωσε άπαντες και φυσικά αυτό δε θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς τους σωστούς συνεργάτες. Ευχαριστούμε πολύ το Atene catering για την πάντα άρτια συνεργασία και φυσικά το φανταστικό team των The Twelve Events που φρόντισε και την παραμικρή λεπτομέρεια, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Φωτογραφίες: Christos Kontsaloudis

Video: Cadro Films

Wedding Venue: Vouliagmeni Lake

Wedding Planner: The Twelve Events

Catering: Atene Catering

Tags: