μικρόφωνα

Όλα για τα μικρόφωνα

14 Δεκεμβρίου, 2018 Posted by Corporate blog No Comment yet
Τα μικρόφωνα αποτελούν έναν κρίκο μίας αλυσίδας που ονομάζεται ηχητική εγκατάσταση. Σε κάθε εκδήλωση είτε πρόκειται για ομιλίες ή σε live, τα μικρόφωνα είναι από τους σημαντικότερους τομείς στον οποίο πρέπει να εστιάσετε ώστε να μείνετε ήσυχοι για την ποιότητα του ήχου.
Στη SoundVoice μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, και τα μικρόφωνα Shure που προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα ήχου για ομιλίες, live performances μουσικής ακόμα και θεατρικές παραστάσεις.
Κάθε event απαιτεί και διαφορετικά μικρόφωνα όπως χειρός, χειλόφωνα, πέτου, ασύρματα είτε ενσύρματα. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας μπορούν να σας συμβουλευσουν και να σας προτείνουν το σωστότερο μικρόφωνο με βάση την εκδήλωση και τις προϋποθέσεις του χώρου.  
Όλοι γνωρίζουμε την αναστάτωση όταν κάτι “μικροφωνίζει” ή όταν κάποια παρεμβολή ακούγεται μέσα από τα μικρόφωνα, οι έμπειροι ηχολήπτες μας μπορούν να σας εγγυηθούν το καλύτερο δυνατό ηχητικό αποτέλεσμα ώστε η εκδήλωσή σας να κυλήσει ομαλά
Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για μεμονωμένες εκδηλώσεις αλλά και για μόνιμες ηχητικές εγκαταστάσεις. Σε κάθε περίπτωση βέβαια, μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι πως θα δώσουμε σημασία σε κάθε λεπτομέρεια ώστε να μείνετε ικανοποιημένοι με το ηχητικό αποτέλεσμα.   
Βέβαια, δεν μπορούμε να παραλείψουμε και τα ηχεία! Κάθε χώρος και είδος εκδήλωσης απαιτεί συγκεκριμένα ηχεία για να μεταδίδεται ο ήχος σωστά.
Η SoundVoice μπορεί να σας προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας καθώς και πληθώρα υπηρεσιών όπως τον φωτισμό, εξέδρες, ειδικά εφέ ακόμα και photobooth!
Tags: ,