ηχητικές εγκαταστάσεις

Πώς το ηχείο Outline CSA 85 έφερε την επανάσταση στις ηχητικές εγκαταστάσεις.

17 Σεπτεμβρίου, 2018 Posted by Corporate blog No Comment yet

Στη διοργάνωση events υπάρχουν αρκετές δυσκολίες που κυρίως έχουν να κάνουν με τον συντονισμό διαφορετικών ανθρώπων μεταξύ τους έτσι ώστε να υπάρξει ένα άρτιο αποτέλεσμα. Μεταξύ των άλλων, οι ηχητικές εγκαταστάσεις και η ηχορύπανση από τον ήχο και την μουσική αποτελούν ένα μεγάλο πρόβλημα το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί όσο καλύτερα γίνεται. Είτε γίνεται λόγος για κάποιο εταιρικό event, πάρτυ ή ακόμα και γάμο, μέλημα των διοργανωτών είναι να μην ενοχληθούν οι γείτονες, να τηρηθούν οι νόμοι περί κοινής ησυχίας αλλά παράλληλα να μην κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα ή/και την ένταση του ήχου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η διασκέδαση σε μία εκδήλωση δεν μπορεί ξαφνικά να σταματήσει μία συγκεκριμένη ώρα από την άλλη όμως πρέπει να μη γίνονται παράπονα λόγω ήχου από όσους θα βρίσκονται στα πέριξ του χώρου όπου θα πραγματοποιηθεί. Έτσι, η λύση για το πρόβλημα της ηχορύπανσης πρέπει να έρθει από τα συστήματα διαχείρισης και εκπομπής του ήχου, πιο συγκεκριμένα, από τα ηχεία. Αυτή την ανάγκη προσπάθησε να καλύψει η Outline.

Η Outline είναι μία ιταλική εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Guido Noselli, ένα νέο μουσικό που δεν ήταν ευχαριστημένος από την ποιότητα των μηχανημάτων που υπήρχαν τότε στην αγορά και αποφάσισε να δημιουργήσει μία εταιρεία με στόχο την ηχητική πρόοδο. Σήμερα, η εταιρεία Outline μετρά πάνω από 40 χρόνια ενεργούς δράσης και συνεχίζει να είναι πρωτοπόρα στον χώρο της ενώ το 2018 αναβάθμισε, όσον αφορά πάντα τις ηχητικές εγκαταστάσεις, το στάδιο Ekaterinburg στη Ρωσία ενόψη του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

Το CSA 85 (Column Speaker Array) είναι η λύση που δημιούργησε η Outline για το πρόβλημα της ηχορύπανσης.  

Οι ειδικοί στον χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων έχουν τώρα στα χέρια τους ένα καινοτόμο μηχάνημα που τους δίνει τα αποτελέσματα που ζητούν όσον αφορά τη μείωση της ηχορύπανσης χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα του ήχου. Το CSA 85 μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε είδους χώρο, από χαμηλοτάβανα δωμάτια έως εξωτερικούς χώρους εστίασης και dancefloors. Αυτό που το καθιστά καινοτόμο κομμάτι για τον ήχο σε κάθε εκδήλωση είναι η δυνατότητα που έχει να μειώνει την ένταση του ήχου από 24 έως 30 db σε απόσταση μόλις 10-15 μέτρων από το σημείο όπου βρίσκεται και εκπέμπει. Οι ηχητικές εγκαταστάσεις πλέον έχουν περισσότερες ελευθερίες και δυνατότητες. Έτσι, είναι ιδανικό για χώρους όπου εξελίσσονται παράλληλα πολλές εκδηλώσεις, εξωτερικούς χώρους κοντά σε άλλα κτίρια αλλά και εσωτερικούς χώρους με ιδιαίτερες προδιαγραφές.

H SoundVoice πρόσθεσε το ηχείο αυτό στο δυναμικό της εφόσον αρκετές εκδηλώσεις τις οποίες αναλαμβάνουμε έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις. 

Με ένα τέτοιο ηχείο στο δυναμικό της εταιρείας μας πετυχαίνουμε τελικά την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης χωρίς παράπονα από περίοικους ή παραβίαση κάποιου νόμου και κυρίως χωρίς συμβιβασμούς ή εκπτώσεις όσον αφορά τις ηχητικές απαιτήσεις της εκάστοτε εκδήλωσης.

Δείτε εδώ περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες sound engineering της εταιρείας μας.

Tags: , ,